Our Blog

Nieuw hoofdstuk

  • Geplaatst op
  • Door Pander Vos
Nieuw hoofdstuk

Eind 2017 begon mijn avontuur in De Wijnwinkel.

Waar Peter toen afscheid nam van zijn mooie avontuur op de Runstraat begon er voor mij een nieuw hoofdstuk. Ik werd gelijk het diepe in gegooid, ik kwam uit de horeca en wist niks van wijn importeren. Het was spannend en interessant tegelijkertijd.  Stapje voor stapje begon ik het een beetje te begrijpen. 

Het werd me allemaal nog duidelijker toen we in Oktober vorig jaar in Toscane waren om onze producenten te bezoeken. Toen ik zag hoe hard zij werken, waar onze wijn precies vandaan komt en wat onze band met de wijnmakers is. Vooral de drijfveer van onze producenten zal ik nooit vergeten en zal me altijd blijven inspireren om je hart te blijven volgen en te doen waar je blij van wordt. 

Dat hebben we zeker gedaan het afgelopen jaar, we hebben veel dingen mogen doen waar we blij van werden. Ik denk dat mijn hoogte punt van 2019 de lancering van onze Nederlandse wijn was. Samen met Buitenkeuken hebben we toen, op een hele warme zomerdag, voor een grote groep gasten een lunch bereid op open vuur in de wijngaard van Land & Boschzigt. 

Vandaag, 31 December 2019, neem ik afscheid van De Wijnwinkel.

Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie tijd. 


Gelukkig nieuw jaar en hopelijk tot snel! 

Pander 

Kerst bij De Wijnwinkel

  • Geplaatst op
  • Door Kim Jongbloed
Kerst bij De Wijnwinkel

Volgende week is het al weer kerstmis. De kerstboom staat in de winkel, Pander haar stiefvader heeft het kantoor voorzien van een mistletoe en de boodschappenlijstjes worden gemaakt. Elk jaar weer een kerst menu opstellen, het liefst met bijpassende wijnen, kan een uitdaging zijn. Om jullie wat kerst stress te ontnemen hebben wij alvast op een rijtje gezet wat wij gaan maken (en drinken uiteraard). Klik op deze blog voor onze kerst menu's.....

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

  • Geplaatst op
Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Donderdag 5 December Pakjesavond 11:00 – 18:00
Extra dag open: Zondag 22 December 14:00 – 18:00
Extra dag open: Maandag 23 December 14:00 – 18:00
Dinsdag 24 December Kerstavond 11:00 – 17:00
Woensdag 25 December 1e Kerstdag Gesloten
Donderdag 26 December 2e Kerstdag Gesloten
Dinsdag 31 December Oudejaarsavond 11:00 – 17:00
Woensdag 1 Januari Gesloten
Donderdag 2 Januari Gesloten


DE OVERZICHTSPROEVERIJ - biggest tasting event of the year

  • Geplaatst op
  • Door De Wijnwinkel
DE OVERZICHTSPROEVERIJ - biggest tasting event of the year

SAVE THE DATE!

Op zaterdag 23 november vindt de overzichtsproeverij plaats, de grootste proeverij die wij jaarlijks organiseren. Op de proeverij zal er een ruime selectie aan wijnen open staan, bestaande uit de wijnen van nieuwe producenten alsmede nieuwe jaargangen van producenten waar wij al langer met veel plezier mee werken....