Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis
Open van dinsdag t/m zaterdag van 11-19 (zat 11-18)
Voor vragen bel ons op 020-6380157

De Wijnwinkel - 02 / Nov / 2019

Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen

Ter voorbereiding op de feestmaanden hebben we tekenaar Floris Tilanus gevraagd om de iconische tekening die hij van onze winkelpui heeft gemaakt, om te toveren tot een sprookjesachtige kersteditie met kerstman, arrenslee en een wit besneeuwde Runstraat!...

Ter voorbereiding op de feestmaanden hebben we tekenaar Floris Tilanus gevraagd om de iconische tekening die hij van onze winkelpui heeft gemaakt, om te toveren tot een sprookjesachtige kersteditie met kerstman, arrenslee en een wit besneeuwde Runstraat! 

Je kan net zoals de afgelopen 33 jaar bij ons kisten wijn bestellen voor al je zakelijke relaties, maar van sommige mensen weet je gewoon niet precies wat hun smaak is. Ons idee is dat een mooi vormgegeven kaart met persoonlijke boodschap en een uit te geven bedrag heel leuk is om te krijgen. Je kan zo als het jou uitkomt, zelf iets uitkiezen als kerstcadeau. 

Voor iedereen die hier binnenkomt met zijn of haar kerstkaart nemen we natuurlijk uitgebreid de tijd om te helpen met het kiezen van de lekkerste wijn voor bij het kerstdiner! 

Wij werken exclusief samen met Europese kleine en veelal biologische en biodynamische wijnboeren. Denk bijvoorbeeld aan Elio Altare (Piemonte), San Giusto A Rentennano (Toscane) maar ook Radikon (Friuli) en Mas Candi / La Salada (Penedes). 

Naast wijn verkopen wij ook een kleine selectie boeken, olijfolie van onze Toscaanse wijnproducenten en de hand geblazen kristalen glazen van Zalto. 

Binnen Amsterdam kunnen we de kerstcadeaus ook leveren met onze transportfiets, buiten de stad maken we gebruik van een gespecialiseerde wijnvervoerder.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op via telefoonnummer
020-6380157 of via [email protected]