Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Gratis ophalen in De Wijnwinkel
Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis

Alyssa MacGregor-Hastie - 31 / Jan / 2020

Leuk om kennis te maken...

Leuk om kennis te maken...

Ciao! Mijn naam is Alyssa en sinds een maand werk ik bij De Wijnwinkel, de hoogste tijd om mezelf aan jullie voor te stellen dus! Ik ben in Milaan geboren en getogen maar mijn familie komt uit de Piemonte regio. Zodoende ben ik sinds mijn jeugd omgeven door wijngaarden, wijn en eten.<br />

Ciao! Mijn naam is Alyssa en sinds een maand werk ik bij De Wijnwinkel, de hoogste tijd om mezelf aan jullie voor te stellen dus! Ik ben in Milaan geboren en getogen maar mijn familie komt uit de Piemonte regio. Zodoende ben ik sinds mijn jeugd omgeven door wijngaarden, wijn en eten.

Van kinds af aan heeft Nederland mij verwonderd. De grachten, de fietsen, de ogenschijnlijke rustige levensstijl. Uiteindelijk heb ik de sprong gewaagd en ben ik twee jaar geleden naar Amsterdam verhuist. Verschillende banen in de horeca hebben mij geholpen om mensen te leren kennen en de taal machtig te worden. Een paar maanden geleden kwam ik de vacature op de Wijnwinkel website tegen en werd er heel enthousiast van: een kans om meer weten over een prachtige onderwerp en met leuke mensen samenwerken, wie zou dat niet leuk vinden?

Ik kijk er uit naar iedereen te ontmoeten bij de winkel!

A presto,

Alyssa