Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis
Open van dinsdag t/m zaterdag van 11-19 (zat 11-18)
Voor vragen bel ons op 020-6380157

Kim Jongbloed - 30 / Apr / 2019

New kid on the block

New kid on the block

Voor iedereen die mij nog niet ontmoet heeft, mijn naam is Kim. Inmiddels ben ik precies één maand werkzaam bij De Wijnwinkel. Zoals, volgens mij, gebruikelijk is bij nieuwe banen, was mijn eerste maand een hectische maand. Na een week pootje baden in de winkel werd ik meteen in het diepe gegooid, ik ging mee naar VinItaly. Twee volle proefboekjes, 1000 Italiaanse wijnen en nog eens twee weken in de winkel verder ben ik er eindelijk aan toe om mijzelf via deze blog aan jullie voor te stellen..... <br />
<br />

Voor iedereen die mij nog niet ontmoet heeft, mijn naam is Kim. Inmiddels ben ik precies één maand werkzaam bij De Wijnwinkel. Zoals, volgens mij, gebruikelijk is bij nieuwe banen, was mijn eerste maand een hectische maand. Na een week pootje baden in de winkel werd ik meteen in het diepe gegooid, ik ging mee naar VinItaly. Twee volle proefboekjes, 1000 Italiaanse wijnen en nog eens twee weken in de winkel verder ben ik er eindelijk aan toe om mijzelf via deze blog aan jullie voor te stellen.

De opzet naar mijn horeca loopbaan begon voor mij op twee jarige leeftijd toen twee van mijn familieleden restaurant Balthazar’s Keuken begonnen. Al snel vierde ik mijn verjaardagspartijtjes in het restaurant, waar de bekende schaal met vijf verschillende voorgerechtjes werd weggespoeld met een flesje cola. Met de jaren werden de colaatjes wijntjes, wijnen die achteraf allemaal van De Wijnwinkel bleken te komen.

Na verschillende baantjes in de afwas en achter de bar, besloot ik om aan de Hotelschool te gaan studeren. Niet veel later verruilde ik de bar voor een plaats in de bediening bij , hoe kon het ook anders, Balthazar. Elke dag ging ik met plezier naar mijn werk, wetende dat ik de hele avond zou mogen praten over de dingen waar ik van hou, wijn en eten.

Zesenhalf jaar werken en lol trappen later was ik eindelijk afgestudeerd. Deels uit schuldgevoel voor het gebrek aan efficiëntie tijdens mijn studie, vond ik dat het uit was met de pret, ik nam een kantoorbaan. Alhoewel mijn tijd op kantoor zeer leerzaam en vaak ook leuk was, miste ik de wereld waar ik zo van was gaan houden.

Toen ik op een dag met een slappe kop koffie voor me, mijn computer opstartte en zag dat Olle een commercieel medewerker zocht, was de keuze snel gemaakt. Na mijn sollicitatie bleek het enthousiasme gelukkig wederzijds. Zodoende werk ik nu bij een bedrijf dat ik van kinds af aan al bewonder, in samenwerking met de restaurants waar ik zo graag kom. Wat wil een mens nog meer?!

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten.

Kim