Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis
Open van dinsdag t/m zaterdag van 11-19 (zat 11-18)
Voor vragen bel ons op 020-6380157

Pander Vos - 31 / Dec / 2019

Nieuw hoofdstuk

Nieuw hoofdstuk

Eind 2017 begon mijn avontuur in De Wijnwinkel.<br />
<br />
Waar Peter toen afscheid nam van zijn mooie avontuur op de Runstraat begon er voor mij een nieuw hoofdstuk. Ik werd gelijk het diepe in gegooid, ik kwam uit de horeca en wist niks van wijn importeren. Het was spannend en interessant tegelijkertijd.  Stapje voor stapje begon ik het een beetje te begrijpen............<br />

Eind 2017 begon mijn avontuur in De Wijnwinkel.
 
Waar Peter toen afscheid nam van zijn mooie avontuur op de Runstraat begon er voor mij een nieuw hoofdstuk. Ik werd gelijk het diepe in gegooid, ik kwam uit de horeca en wist niks van wijn importeren. Het was spannend en interessant tegelijkertijd.  Stapje voor stapje begon ik het een beetje te begrijpen. 
 
Het werd me allemaal nog duidelijker toen we in Oktober vorig jaar in Toscane waren om onze producenten te bezoeken. Toen ik zag hoe hard zij werken, waar onze wijn precies vandaan komt en wat onze band met de wijnmakers is. Vooral de drijfveer van onze producenten zal ik nooit vergeten en zal me altijd blijven inspireren om je hart te blijven volgen en te doen waar je blij van wordt. 
 
Dat hebben we zeker gedaan het afgelopen jaar, we hebben veel dingen mogen doen waar we blij van werden. Ik denk dat mijn hoogte punt van 2019 de lancering van onze Nederlandse wijn was. Samen met Buitenkeuken hebben we toen, op een hele warme zomerdag, voor een grote groep gasten een lunch bereid op open vuur in de wijngaard van Land & Boschzigt. 
 
Vandaag, 31 December 2019, neem ik afscheid van De Wijnwinkel.
 
Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie tijd. 
 
 
Gelukkig nieuw jaar en hopelijk tot snel! 
 
Pander