Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis
Open van dinsdag t/m zaterdag van 11-19 (zat 11-18)
Voor vragen bel ons op 020-6380157

De Wijnwinkel - 19 / Oct / 2019

Proeverij met Meyer-Näkel

Proeverij met Meyer-Näkel

Proeverij met Meyer-Näkel | Zaterdag 2 November | De Wijnwinkel <br />
<br />
Elk jaar worden wij weer verrast door de wijnen van Meyer-Näkel uit de Ahr. Het noordelijkste wijngebied van Duitsland waar Spätburgunder wordt verbouwd. De gaarden liggen op de steilste delen van het Ahrdal, waar de bodem voornamelijk uit leisteen bestaat. Dit geeft hun Spätburgunders een fijne structuur met rijp fruit, gebalanceerde tannine en een mooie lengte. Het resultaat is een prachtige Spätburgunder die niet onder doet voor de klassiekers uit de Bourgogne....

Proeverij met Meyer-Näkel | Zaterdag 2 November | De Wijnwinkel 

Elk jaar worden wij weer verrast door de wijnen van Meyer-Näkel uit de Ahr. Het noordelijkste wijngebied van Duitsland waar Spätburgunder wordt verbouwd. De gaarden liggen op de steilste delen van het Ahrdal, waar de bodem voornamelijk uit leisteen bestaat. Dit geeft hun Spätburgunders een fijne structuur met rijp fruit, gebalanceerde tannine en een mooie lengte. Het resultaat is een prachtige Spätburgunder die niet onder doet voor de klassiekers uit de Bourgogne. 

Om deze reden hebben wij Meyer-Näkel gevraagd om tijdens een proeverij bij ons in de winkel hun verhaal en passie met jullie te delen. Tijdens de proeverij neemt Dörte Näkel jullie mee terug in de tijd door verschillende wijnen en jaargangen te proeven. 

Tijd: 13:00 - 17:00 
Datum: Zaterdag 2 November 2019 
Locatie: De Wijnwinkel, Runstraat 23 

Ben je benieuwd naar het verhaal van Meyer-Näkel? 
Schrijf je dan in via [email protected]