Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Voor 17:00 besteld, binnen twee werkdagen in huis
Open van dinsdag t/m zaterdag van 11-19 (zat 11-18)
Voor vragen bel ons op 020-6380157

Pander Vos - 29 / Sep / 2017

Horecameisje wordt wijnmeisje

Horecameisje wordt wijnmeisje

Ik ben Pander, en begin per november te werken voor De Wijnwinkel. Die keus komt niet uit de lucht vallen, want ik kende de winkel al door mijn tijd in de Amsterdamse horeca. 

De eerste jaren dat ik bediende waren uiteenlopend: ik werkte bij OPEN, Rijsel, Aan de Amstel, en neem per november afscheid van Kaagman & Kortekaas.

Al die zaken hebben mijn passie voor wijn, eten en service op hun eigen manier gevoed. In de afgelopen twee jaar bij Kaagman & Kortekaas ben ik nog meer van het vak gaan houden, en kwam de wijn voor mij op nummer één te staan. 

Er is geen beter gevoel dan wanneer je iemand precies de juiste wijn hebt weten aan te raden, een fles waarnaar ze eigenlijk op zoek waren. 

In november zet ik mijn avonturen dus voort in De Wijnwinkel. 

Ik blijf die passie voor wijn, eten en natuurlijk het werken met mensen houden, maar steek ze in een ander jasje. Werken voor een wijnimporteur is voor mij totaal iets nieuws en een enorme sprong in het diepe. Ik weet zeker dat Olle, Peter en Gilles mij hier goed in gaan begeleiden.

Ondanks dat ik niet zo goed weet wat mij allemaal te wachten staat denk ik dat ik een mooie tijd tegemoet ga. Ik kijk uit naar het dagelijkse werken in de winkel om mezelf meer te ontwikkelen met betrekking tot producenten, klanten en vooral de wijn. 

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten, nu niet voor een glas wijn aan de bar, maar bij het uitzoeken van een mooie fles voor thuis.  

Tot snel, 

Pander