De Wijnwinkel. Since 1986. Free delivery from 50 euro

Disclaimer

 

Renalda & Swets Wijnimport probeert te allen tijde zorg te dragen voor een zo goed en foutloos mogelijk aanbod van alle informatie, diensten en producten. Ondanks deze constante zorg en aandacht is het mogelijk dat deze diensten fouten bevatten of onvolledig c.q. onjuist gepubliceerd worden. Renalda & Swets Wijnimport kan daarom nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, die voorvloeien uit het gebruik van deze website, of uit de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Renalda & Swets Wijnimport behoudt het recht de website naar eigen inzicht en op ieder door ons gewenst moment te (laten) veranderen of te beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. 

Renalda & Swets Wijnimport is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden. Koppeling betekent niet dat Renalda & Swets Wijnimport voor de juistheid en volledigheid van deze bestanden instaat.

 

Onrechtmatig gebruik van de website of de inhoud ervan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor alles wat u vanuit de webpagina verzendt. Renalda & Swets Wijnimport behoudt zich het recht voor om de bezoeker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden gebruik te maken.

De informatie van deze website mag worden gedownload, opgeslagen, afgedrukt en gedistribueerd, doch uitsluitend voor informatieve, niet-commerciële doeleinden onder vermelding van de bron. De gebruiker mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.